Chile ancho relleno de frijol y plátano

Chile ancho relleno de frijol y plátano

4.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 porciones

Υλικά

Salsa
  • de jitomate
    500 g
  • de cebolla
    50 g
  • de chile cuaresmeño
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita
Cebollas curtidas
  • de cebolla morada
    350 g
  • de aceite
    30 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de orégano
    2 cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    ½ cucharadita
  • pimientas gordas
    3
  • jugo de limón (de 1 pieza)
  • de vinagre
    4 cucharadas
  • de jugo de naranja
    50 g
Relleno
  • de agua
    700 g
  • de plátano macho pelado
    550 g
  • de cebolla
    150 g
  • diente de ajo
    1
  • de chile verde
    20 g
  • de aceite
    40 g
  • de frijoles refritos
    400 g
  • de sal
    2 cucharaditas
Chiles
  • chiles anchos desvenados y abiertos para rellenar
    8
  • de queso manchego cortado en bastones
    250 g
  • de crema ácida
    150 g
  • de cilantro sólo las hojas para decorar
    1 ramita

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 394 kcal / 1655 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων