Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte

Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Süßkartoffel-Tarte
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Süßkartoffeln in Stücken
    500 g
  • Hokkaido-Kürbis in Würfeln (2 cm)
    250 g
  • Weizenmehl Type 550
    150 g
  • Eier
    2
  • Frischkäse
    200 g
  • Schmand
    200 g
  • Curry
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • getrocknete Aprikosen, entsteint in Streifen
    50 g
  • Thymian abgezupft
    2 TL
Kräuterbutter
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    5 g
  • Butter weich, in Stücken
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
Entrecôte und Fertigstellung
  • Wasser
    1270 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Entrecôte (4 Stück à 200 g), siehe Tipp
    800 g
  • Butter
    50 g
  • Rosmarin
    2 Zweige
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Öl zum Braten

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 955 kcal / 3994 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 65 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 36 g
Νάτριο 1651 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων