
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zwetschgenknödel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Zwetschgenknödel
-
Butter kalt, in Stücken60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Salz1 Prise
-
Weichweizengrieß60 g
-
Magerquark250 g
-
Ei1
-
Salz zum Kochen
-
Wasser zum Kochen
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten130 g
-
Zwetschgen entsteint8
Zuckerbrösel
-
Butter100 g
-
Zucker3 - 4 EL
-
Paniermehl selbst gemacht (siehe Tipp)100 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
728 kcal /
3047 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
84 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
496 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMiso-Gemüse-Spaghetti
50 λεπτ.
Locro Argentino
30 λεπτ.
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 λεπτ.
Lasagne Caprese
1ωρ.
Grünkern-Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 λεπτ.
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 λεπτ.
Kohlrabi-Eier-Salat
1ωρ. 15 λεπτ.
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 λεπτ.
Udon Blumenkohlcurry
30 λεπτ.
Fruchtige Summer-Rolls mit Erdnussdip
1ωρ. 15 λεπτ.
Zartweizen Försterin
35 λεπτ.