Udon alla carbonara di miso

Udon alla carbonara di miso

3.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
    40 g
    40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • di speck a cubetti (2 cm)
    150 g
    150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm)
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • uovo
    1
  • tuorli d'uovo
    3
  • di miso bianco (shiro)
    25 - 30 g
  • di latte
    50 g
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • di udon freschi
    400 g
  • semi di sesamo (προαιρετικό πεδίο) per guarnire
  • cipollotto (προαιρετικό πεδίο) a rondelle (2 mm), per guarnire
  • peperoncino rosso secco (προαιρετικό πεδίο) per guarnire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 461.2 kcal / 1929.7 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 25.8 g
Υδατάνθρακες 38.6 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 924.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων