Osttiroler Schlipfkrapfen

Osttiroler Schlipfkrapfen

4.3 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Teig und Vorbereitung
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
    80 g Parmesan, in Stücken
  • Weizenmehl, griffig
    400 g
  • Rapsöl
    20 g
  • Eier (Größe M)
    4
Fülle und Fertigstellung
  • Wasser
    700 g
  • Zwiebeln in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Schnittlauch, frisch
    2 Bund
  • Butter in Stücken
    180 - 210 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 503 kcal / 2105 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 701 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων