
Συσκευές & Αξεσουάρ
Käse-Bier-Fondue
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Gruyère in Stücken400 g
-
Appenzeller in Stücken400 g
-
helles Hefebier500 g
-
Speisestärke30 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
2099 mg
Πρωτεΐνη
57 g
Θερμίδες
3718 kJ /
889 kcal
Λιπαρά
64 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBandnudeln mit Steinpilzen
1ωρ.
Brokkoli-Champignon-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1ωρ. 15 λεπτ.
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1ωρ.
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 λεπτ.
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 λεπτ.
Julienne-Gemüse mit Basmati und süß-saurer Sauce
40 λεπτ.
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1ωρ.
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 λεπτ.
Risotto mit Varianten
40 λεπτ.
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 λεπτ.
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 λεπτ.