Συσκευές & Αξεσουάρ
石頭火鍋湯底
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
調味汁
-
昆布柴魚高湯200 克
-
昆布 約3公分1 小塊
-
醬油1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
米醋1 茶匙
炒料
-
蒜頭10 克
-
純芝麻油25 克
-
乾魷魚 用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬15 克
-
洋蔥 切絲,約半顆60 克
-
蒜苗 (προαιρετικό πεδίο) 只取蒜白,切斜片1 支
-
梅花火鍋肉片250 克
-
高湯 任一口味1600 - 1800 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
885.2 mg
Πρωτεΐνη
14.1 g
Θερμίδες
846.7 kJ /
202.4 kcal
Λιπαρά
14.5 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν