Klasyczny wolno gotowany sos boloński

Klasyczny wolno gotowany sos boloński

3.9 218 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • ząbek czosnku
    1
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    150 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    150 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    100 g
  • oleju
    20 g
  • mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego podzielonego na kawałki
    600 g
  • czerwonego wina
    150 g
  • wywaru wołowego (patrz wariant)
    200 g
  • koncentratu pomidorowego
    120 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • liście laurowe, suszone
    2
  • soli
    1 ¼ łyżeczki
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
    1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¾ łyżeczki
  • cukru
    ¾ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 320.7 kcal / 1341.8 kJ
Πρωτεΐνη 19.7 g
Λιπαρά 21.2 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 619.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων