Kaviarkremost med karse og reddiksalat

Kaviarkremost med karse og reddiksalat

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Kaviarkremost
  • gelatin plater
    2
  • vann for bløtlegging
  • hvitvin
    50 g
  • kremost
    300 g
  • kaviar
    15 g
  • gressløk, fersk finskåret
    ½ bunt
Salat og montering
  • hvitt brød
    8 skiver
  • olivenolje
    20 g
  • dijon sennep
    ½ ts
  • havsalt
    ½ ts
  • sukker
    ½ ts
  • cider eddik
    10 g
  • appelsinjuice
    10 g
  • reddik, rød i skiver (5 mm)
    150 g
  • karse
    20 g
  • kaviar
    10 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 459 kcal / 1918 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων