Συσκευές & Αξεσουάρ
紅棗山楂雞湯
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
山楂5 克
-
紅棗 浸泡2-3小時6 顆
-
水700 克
-
去骨雞腿排 先以熱水川燙150 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
鹽1 小撮
-
蔥 (προαιρετικό πεδίο) 切絲,裝飾用少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
14.985 g
Θερμίδες
653 kJ /
156 kcal
Λιπαρά
6.44 g
Φυτικές ίνες
0.885 g
Υδατάνθρακες
9.375 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
暖呼呼湯粥
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν