Συσκευές & Αξεσουάρ
黃豆花生豬蹄湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
中藥材 (王不留行)15 克
-
當歸5 克
-
豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛400 克
-
水500 克
-
生花生仁 浸泡6小時25 克
-
乾燥黃豆 浸泡6小時25 克
-
鹽½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
25.694 g
Θερμίδες
1181 kJ /
282 kcal
Λιπαρά
18.119 g
Φυτικές ίνες
1.269 g
Υδατάνθρακες
3.505 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
暖呼呼湯粥
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν