
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34.7 g
Θερμίδες
1521 kJ /
364 kcal
Λιπαρά
21.6 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Welcome Collection
14 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Smoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Coulibiac
2ωρ. 15 λεπτ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Mussels in spicy tomato sauce
45 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.