Συσκευές & Αξεσουάρ
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34.7 g
Θερμίδες
1521 kJ /
364 kcal
Λιπαρά
21.6 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Welcome Collection
14 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 λεπτ.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.
Prawn Chow Mein
45 λεπτ.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Seafood Soup
Καμία βαθμολογία
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Crispy Breaded Fish
35 λεπτ.