
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad and Pork Filet
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
pickled capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain rice9 oz
-
zucchini cut in small cubes14 oz
-
carrots cut in small cubes10 ½ oz
-
red bell pepper cut in small cubes1
-
yellow bell pepper cut in small cubes1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
3443 kJ /
822 kcal
Λιπαρά
52 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Chicken with Spring Onions
35 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Tinga de Pollo
40 min
Marry Me Chicken
40 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Mac "n" Cheese Burger
3 godz. 10 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Meatloaf
1 godz. 20 min