Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porzioni

Υλικά

  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο) schiacciato
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di filetti di scorfano puliti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 226 kcal / 945 kJ
Πρωτεΐνη 32.4 g
Λιπαρά 9.1 g
Υδατάνθρακες 3.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 528.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων