Risotto alle castagne

Risotto alle castagne

4.0 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 250 g di castagne cotte e pelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
    2 dadi per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 20 g di burro

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 105.9 mg
Πρωτεΐνη 11.5 g
Θερμίδες 2177.8 kJ / 520.5 kcal
Λιπαρά 16.4 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 82.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων