
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pollock in Champagne Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1177.9 mg
Πρωτεΐνη
71.2 g
Θερμίδες
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Λιπαρά
36.8 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
42.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1ωρ. 20 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Seafood Laksa
25 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Steamed Fish
30 λεπτ.