Συσκευές & Αξεσουάρ
Pollock in Champagne Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1177.9 mg
Πρωτεΐνη
71.2 g
Θερμίδες
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Λιπαρά
36.8 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
42.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Seafood Korma
40 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Seafood Soup
Keine Bewertungen