Ζυμαρικά με χειμερινά λαχανικά

Ζυμαρικά με χειμερινά λαχανικά

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)
    50 γρ.
  • βούτυρο
    30 γρ.
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • κολοκύθα ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη, σε κομμάτια (2 εκ.)
    400 γρ.
  • κουκουνάρι (πινόλια)
    20 γρ.
  • μανιτάρια κρεμίνι, φρέσκα σε φέτες (περίπου 5 χλστ.)
    100 γρ.
  • φύλλα σπανακιού, φρέσκα
    150 γρ.
  • νερό
    1200 γρ.
  • ζυμαρικά παπαρδέλες
    250 γρ.
  • νιφάδες πιπεριάς τσίλι
    10 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 435.3 kcal / 1821 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 63.3 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 1.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα

Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα

5(8)

35 λεπτ.

Ζυμαρικά με ντοματίνια και πέστο ρόκας

Ζυμαρικά με ντοματίνια και πέστο ρόκας

5(4)

20 λεπτ.

Ζυμαρικά με κρέμα, κοτόπουλο και λιαστές ντομάτες

Ζυμαρικά με κρέμα, κοτόπουλο και λιαστές ντομάτες

5(59)

30 λεπτ.

Μακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά

Καμία βαθμολογία

Ραβιόλι με ρικότα και σάλτσα μελιτζάνας

Ραβιόλι με ρικότα και σάλτσα μελιτζάνας

Καμία βαθμολογία

Ριζότο αλά Μιλανέζε με μοσχαρίσια εσκαλόπ

Ριζότο αλά Μιλανέζε με μοσχαρίσια εσκαλόπ

Καμία βαθμολογία

Σπαγγέτι με κρέμα τυριών και φιστίκια Αιγίνης

Σπαγγέτι με κρέμα τυριών και φιστίκια Αιγίνης

5(1)

30 λεπτ.

Ρύζι με σολομό και μανιτάρια

Ρύζι με σολομό και μανιτάρια

Καμία βαθμολογία

Λαζάνια μπολονέζ με φρέσκα ζυμαρικά από σπανάκι

Λαζάνια μπολονέζ με φρέσκα ζυμαρικά από σπανάκι

Καμία βαθμολογία

Ρύζι με θαλασσινά

Ρύζι με θαλασσινά

Καμία βαθμολογία

Ιαπωνική σούπα με νουντλς ράμεν

Ιαπωνική σούπα με νουντλς ράμεν

Καμία βαθμολογία

Pad Thai

Pad Thai

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων