
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Διατροφή ανά 490 g
Θερμίδες
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
403.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dips & savoury spreads
52 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHua sheng ma shu (peanut mochi)
30 λεπτ.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1ωρ.
BBQ chicken winglets
1ωρ. 15 λεπτ.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Pickled watermelon rind
1ωρ. 30 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Charcoal waffle cones
Καμία βαθμολογία
Gluten free waffle cones
35 λεπτ.