Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 490 g
Νάτριο
403.9 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Λιπαρά
44 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dips & savoury spreads
52 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 λεπτ.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 λεπτ.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 λεπτ.
Spiced nut clusters
35 λεπτ.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24ωρ. 10 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Temaki sushi
1ωρ. 40 λεπτ.