Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 490 g
Νάτριο
403.9 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Λιπαρά
44 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dips & savoury spreads
52 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOatcakes with Moroccan hommus
50 λεπτ.
Keto crackers
1ωρ.
Waffle cones
35 λεπτ.
Carrot cake bliss balls
40 λεπτ.
Vanilla protein balls
20 λεπτ.
Vegie crackers
12ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Rice crisp bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheeseburger sliders
2ωρ. 40 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.