
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 490 g
Θερμίδες
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
403.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dips & savoury spreads
52 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApricot and carrot bliss balls
1ωρ. 20 λεπτ.
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1ωρ. 5 λεπτ.
Cha gio (spring rolls)
55 λεπτ.
Cheeseburger sliders
Καμία βαθμολογία
Green pea and feta hummus wraps
10 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.