Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

4.8 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    10 foglie
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di anacardi non salati
    50 g
  • di sale + q.b.
    5 g
  • olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    1200 g
  • di pasta secca corta tipo farfalle
    350 g
  • di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
    150 g
  • di bresaola a listarelle
    100 g
  • di olive nere denocciolate a rondelle
    50 g
  • di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti
    125 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 774.8 kcal / 3241 kJ
Πρωτεΐνη 30.9 g
Λιπαρά 41.1 g
Υδατάνθρακες 74.9 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Νάτριο 947 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων