Soupe de courge butternut, curry et amandes

Soupe de courge butternut, curry et amandes

4.4 714 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • blanc de poireau coupé en tronçons (150-200 g)
    1
  • de chair de courge butternut coupée en morceaux
    300 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • d'amandes en poudre
    30 g
  • de bouillon de bœuf reconstitué ou de bouillon reconstitué
    500 g
  • d'amandes effilées pour la finition
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de persil frais (προαιρετικό πεδίο) pour la finition
    brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 199 kcal / 823 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων