Ravioli alla valtellinese

Ravioli alla valtellinese

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 250 g di verze a listarelle
  • 600 g di patate pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 200 g di farina di grano saraceno
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 5 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
  • 120 g di burro a pezzi
  • 4 foglie di salvia fresca
  • pepe nero macinato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 541.6 kcal / 2266.3 kJ
Πρωτεΐνη 20.8 g
Λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 50.9 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Νάτριο 311.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων