Ροζ κρέπες με χούμους από ρεβίθια και αμύγδαλα

Ροζ κρέπες με χούμους από ρεβίθια και αμύγδαλα

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Xούμους από ρεβίθια και αμύγδαλα
  • αμύγδαλα, ασπρισμένα καβουρδισμένα
    80 γρ.
  • ρεβίθια, σε κονσέρβα (1 κονσέρβα), στραγγισμένα
    270 - 300 γρ.
  • νερό, κρύο
    20 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
    25 γρ.
  • ταχίνι (αχτύπητο)
    40 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • αλάτι
    1 πρέζα
Ροζ κρέπες
  • παντζάρια, ψημένα σε κομμάτια
    150 γρ.
  • αυγά
    3
  • γάλα αμυγδάλου
    440 γρ.
  • λάδι
    40 γρ.
  • αλεύρι από σπελτ
    150 γρ.
  • μπέικιν πάουντερ
    ½ κ.γλ.
  • ρόκα
    50 γρ.
  • σουσάμι
    2 κ.σ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 251.7 mg
Πρωτεΐνη 15.6 g
Θερμίδες 1685 kJ / 402.7 kcal
Λιπαρά 23.7 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 37.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων