
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Bo ssam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
902.4 kcal /
3775.8 kJ
Πρωτεΐνη
55.4 g
Λιπαρά
66.9 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.6 g
Νάτριο
3255.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pad kra pow
45 λεπτ.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bolognaise sauce for two
20 λεπτ.
Hunters' stew
1ωρ.