
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Bo ssam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
3255.6 mg
Πρωτεΐνη
55.4 g
Θερμίδες
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Λιπαρά
66.9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.6 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
All-in-one chicken dinner
50 λεπτ.
Chicken with capsicum
45 λεπτ.
Meatloaf with onion gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 λεπτ.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.