
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sunday lamb roast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1135 kcal /
4766.9 kJ
Πρωτεΐνη
78.3 g
Λιπαρά
84.6 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
31.9 g
Νάτριο
854 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min