
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
2614 kJ /
624 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Chicken Étouffée
1h 25min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Cottage Pie
2h 15min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Pozole Rojo
2h 5min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
Ninguna valoración
Chicken Caprese Pasta Salad
Ninguna valoración
Chicken and Mushroom Rice
Ninguna valoración