Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
2614 kJ /
624 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2ωρ.
Spicy Beef with Red Peppers
30 λεπτ.
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2ωρ. 50 λεπτ.
Chicken and Bulgur Soup
40 λεπτ.
Chicken Salad Sandwich
15 λεπτ.
Creole Style Jambalaya
1ωρ. 10 λεπτ.
Easy Beefy Mac and Cheese
20 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Ground Beef Taco Filling
25 λεπτ.