
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
624 kcal /
2614 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Chicken Avocado Gorditas
1ωρ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef Tostadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Marry Me Chicken
40 λεπτ.