
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
624 kcal /
2614 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6ωρ. 45 λεπτ.
Baked Chicken Nuggets
1ωρ. 15 λεπτ.
South Texas Carne Guisada
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1ωρ.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 λεπτ.
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2ωρ. 35 λεπτ.
Pulled Pork
4ωρ. 5 λεπτ.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1ωρ.
Pozole Rojo
2ωρ. 5 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Honey BBQ Chicken
1ωρ. 25 λεπτ.