Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
3617 kJ /
864 kcal
Λιπαρά
51 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Spicy Beef with Red Peppers
30 λεπτ.
Ground Beef Taco Filling
25 λεπτ.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 λεπτ.
Keto White Chicken Chili
50 λεπτ.
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1ωρ. 10 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Bibimbap
55 λεπτ.
Cali Burger with Avocado Ranch
50 λεπτ.