
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
chicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
864 kcal /
3617 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Marsala
40 λεπτ.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1ωρ. 10 λεπτ.
Cashew Chicken Stir Fry
30 λεπτ.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2ωρ. 15 λεπτ.
BBQ Pulled Chicken
40 λεπτ.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 λεπτ.
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1ωρ. 45 λεπτ.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 λεπτ.
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.