
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
chicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
864 kcal /
3617 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1ωρ.
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 λεπτ.
Chicken Cacciatore with Orzo
1ωρ. 5 λεπτ.
Pozole Rojo
2ωρ. 5 λεπτ.
Jersey Beef
30 λεπτ.