Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1129.3 mg
Πρωτεΐνη
70.9 g
Θερμίδες
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Beef Stroganoff
40 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2ωρ. 40 λεπτ.
Pork and Mushroom Wraps
30 λεπτ.
Fajitas
35 λεπτ.
Swedish Meatballs with Gravy
30 λεπτ.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 λεπτ.
Soy Poached Chicken
50 λεπτ.