Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1129.3 mg
Πρωτεΐνη
70.9 g
Θερμίδες
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulled Pork
4ωρ. 5 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Cottage Pie
2ωρ. 15 λεπτ.
Texas BBQ Pulled Pork
1ωρ. 30 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2ωρ.
Chicken Garam Masala
50 λεπτ.
Baked Chicken Nuggets
1ωρ. 15 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 λεπτ.
Summer Bolognese Bowl
45 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1ωρ. 50 λεπτ.