Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear7 oz
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Πρωτεΐνη
70.9 g
Λιπαρά
95.7 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Νάτριο
1129.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Chicken Avocado Gorditas
1ωρ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef Tostadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Marry Me Chicken
40 λεπτ.