Aljotta (maltańska zupa rybna)

Aljotta (maltańska zupa rybna)

4.0 124 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • cebuli
    20 g
  • ząbek czosnku
    1
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • pomidora pokrojonego na kawałki
    150 g
    150 g krojonych pomidorów, z puszki
  • wody
    350 g
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • ryżu brązowego
    30 g
  • soli
    1 - 2 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • liść laurowy, suszony
    1
  • fileta z dorsza, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
    150 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 364.4 kcal / 1524.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 32.7 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 331.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων