Συσκευές & Αξεσουάρ
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushroom10 g
-
boiling water to soak200 g
-
pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves2
-
dry sherry80 g
-
sweet paprika2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots (approx. 100 g)2 - 3
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
green peppercorns in brine, drained and rinsed20 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped, to garnish
-
crusty bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
436.2 mg
Πρωτεΐνη
55.5 g
Θερμίδες
2631.9 kJ /
629.1 kcal
Λιπαρά
29.2 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1ωρ. 50 λεπτ.
French onion pasta
45 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Japanese sizzling hotplate tofu
45 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Egg Salad Sandwiches
35 λεπτ.
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24ωρ. 40 λεπτ.