
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushroom10 g
-
boiling water to soak200 g
-
pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves2
-
dry sherry80 g
-
sweet paprika2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots (approx. 100 g)2 - 3
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
green peppercorns in brine, drained and rinsed20 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped, to garnish
-
crusty bread to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
629.1 kcal /
2631.9 kJ
Πρωτεΐνη
55.5 g
Λιπαρά
29.2 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Νάτριο
436.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 λεπτ.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
Καμία βαθμολογία
Caprese omelette
Καμία βαθμολογία
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.