Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

4.2 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 1 porro a pezzi
  • 1 scalogno in quarti
  • 100 g di burro a pezzi
  • 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 300 g di Champagne
  • 1000 g di brodo di pollo caldo
    1000 g di acqua, calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca lavata ed asciugata

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 0 mg
Πρωτεΐνη 11.2 g
Θερμίδες 2531 kJ / 605 kcal
Λιπαρά 33.9 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 67.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων