
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ριζότο με παντζάρια
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ωμά παντζάρια (περίπου 300 γρ. συνολικά), ξεφλουδισμένα, κομμένα στα 42
-
άνηθο, φρέσκο μόνο τα φύλλα4 κλωνάρια
-
κόκκινα κρεμμύδια κομμένα στη μέση150 γρ.
-
σκελίδες σκόρδο2
-
ελαιόλαδο20 γρ.
-
ρύζι Arborio300 γρ.
-
λευκό κρασί50 γρ.
-
βαλσαμικό ξίδι20 γρ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο½ κ.γλ.
-
νερό700 γρ.
-
πάστα ζωμού λαχανικών (βλ. συμβουλή)1 ½ κ.σ.
-
αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
κατσικίσιο τυρί για το γαρνίρισμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
364.6 kcal /
1531.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
68.1 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
140.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Υγιεινές Συνταγές
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦακές μουτζέντρα
45 λεπτ.
Λουβιά φρέσκα με κολοκύθι
1ωρ.
Αλευρόπιτα
50 λεπτ.
Σπανακόρυζο
40 λεπτ.
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Στέικ κουνουπιδιού με σάλσα και πουρέ
1ωρ.
Ρύζι με σπαράγγια, μπρόκολο και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Βίγκαν μπέργκερ
45 λεπτ.
Χορτοφαγικά κεφτεδάκια με φαγόπυρο
Καμία βαθμολογία
Χορτοφαγικές μελιτζάνες Massaman κάρυ
Καμία βαθμολογία
Τάρτα με κάστανα, μανιτάρια και κράνμπερι
Καμία βαθμολογία
Γερμανικά ζυμαρικά spätzle με σπαράγγια και κρεμώδη σάλτσα με άγριο σκόρδο
Καμία βαθμολογία