Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ. 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Fermentiertes Gemüse
  • Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
    200 g
  • Senfkörner
    1 TL
  • Wasser
    250 g
  • Salz
    1 TL
  • Zwiebeln
    100 g
Kartoffelsalat
  • Erdäpfel, festkochend in mundgerechte Stücke geschnitten
    750 g
  • Wasser
    500 g
  • Petersilienblättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Essig
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 264 kcal / 1106 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 837 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων