Rinderfilet Wellington

Rinderfilet Wellington

3.8 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 Portionen

Υλικά

Rinderfilet
  • Olivenöl
    3 EL
  • Dijon-Senf
    2 EL
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Rinderfilet am Stück
    800 - 1000 g
Crêpes
  • Milch
    125 g
  • Weizenmehl Type 550
    70 g
    70 g Weizenmehl Type 405
  • Ei
    1
  • Salz
    2 Prisen
  • Olivenöl zum Einfetten
Pilz-Duxelles
  • braune Champignons frisch, halbiert
    600 g
    600 g weiße Champignons, frisch, halbiert
  • Thymian abgezupft
    5 Zweige
    1 TL Thymian, getrocknet
  • Knoblauchzehen
    2
  • Schalotten halbiert
    50 g
    50 g Zwiebel, halbiert
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
Fertigstellung
  • Parmaschinken (ca. 6-8 Scheiben)
    100 g
  • Blätterteig aus dem Kühlregal, z. B. von Henglein®
    275 g
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Eigelb verquirlt
    2

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 550 kcal / 2302 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 903 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων