Kimchi og grønsagsris med spejlæg

Kimchi og grønsagsris med spejlæg

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • kimchi
    150 g
  • fed hvidløg
    1
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    30 g
    30 g olivenolie
  • gulerødder skåret i skiver (ca. 0,5 cm)
    100 g
  • edamamebønner, frosne
    100 g
    100 g ærter, frost
  • shiitake svampe, tørrede skåret i skiver (ca. 0,5 cm)
    100 g
    100 g svampe, friske, skåret i skiver (ca. 0,5 cm)
  • ris
    250 g
  • majs, dåse
    50 g
  • vand
    500 - 520 g
  • grøntsagsbouillon
    1 spsk
  • vegetabilsk olie
    1 - 2 spsk
  • æg
    4
  • salt
    ½ - 1 tsk
  • nori tang smuldret eller skåret i strimler (3 cm x 0,5 cm) til pynt (se tip)
    1
  • ristede sesamfrø
    2 spsk

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 357 kcal / 1492 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 638 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων