Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate

Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate

4.2 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Gelatina de tomate
  • de zumo de tomate
    500 g
  • hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
    6
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar
    1 pellizco
Vinagreta
  • de pepino pelado y en trozos
    100 g
  • de tomates maduros en cuartos
    100 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    50 g
  • de pimiento rojo
    80 g
  • de pimiento verde
    80 g
  • de cebolleta
    80 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de vinagre de jerez
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
Montaje
  • de bacalao ahumado en lonchas
    350 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 215 kcal / 898 kJ
Πρωτεΐνη 15.35 g
Λιπαρά 14.96 g
Υδατάνθρακες 4.69 g
Φυτικές ίνες 1.31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων