
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
553.8 kcal /
2317.3 kJ
Πρωτεΐνη
24.8 g
Λιπαρά
32.8 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
969.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Beef and Bean Enchiladas
40 λεπτ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.