
Συσκευές & Αξεσουάρ
南薑椰汁雞湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
椰奶400 克
-
南薑 斜切片(每片厚約0.5公分)5 片
-
新鮮檸檬香茅 取白色根部,切段(約5公分),拍裂2 根
-
帶皮雞小腿300 克
-
椰糖5 克
-
紅蔥頭8 顆
-
水500 克
-
新鮮蠔菇12 片
-
新鮮紅辣椒 切片2 根
-
魚露20 克
-
檸檬葉5 片
-
檸檬汁30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
380 kcal /
1590 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
30.8 g
Υδατάνθρακες
10.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A-TY 泰國媽媽味
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν