
Συσκευές & Αξεσουάρ
鳳梨苦瓜雞湯
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
豆豉1 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,先以熱水川燙300 克
-
苦瓜 ,去籽、去白膜,切小塊(約2公分)300 克
-
蔭鳳梨150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片20 克
-
水1200 克
-
冰糖粉 ,依個人喜好調整1 茶匙
-
蔥 (προαιρετικό πεδίο) ,切絲,裝飾用5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
329 kcal /
1879 kJ
Πρωτεΐνη
32.25 g
Λιπαρά
14.5 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Φυτικές ίνες
5.27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

五星級家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν