
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
636 kcal /
2663 kJ
Πρωτεΐνη
13.3 g
Λιπαρά
40.1 g
Υδατάνθρακες
55.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

COOKING FOR A CROWD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrowned Pork Rice
1 Std.
Chicken Pizzaiola
50 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.