Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Cod with Thyme and Lemon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
19.6 g
Θερμίδες
805 kJ /
193 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 λεπτ.
Mussels Mariniere
25 λεπτ.
Coulibiac
2ωρ. 15 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.