Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Cod with Thyme and Lemon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
19.6 g
Θερμίδες
805 kJ /
193 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.