Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
160.2 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
271 kJ /
64.5 kcal
Λιπαρά
3.4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegetable spring rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Seekh kebabs
50 λεπτ.