
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
160.2 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
271 kJ /
64.5 kcal
Λιπαρά
3.4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Patatas bravas with chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Jalapeño poppers
35 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Spiced garlic prawns and calamari
15 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.