Ensalada de tomate con ventresca

Ensalada de tomate con ventresca

4.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de cebolla roja
    150 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    120 g
  • de mostaza a la antigua
    20 g
  • de vinagre
    30 g
  • de miel
    30 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de sal
    1 ¼ cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
    800 g
  • de ventresca de atún en conserva (escurrida)
    240 g
  • de tomates cherry en mitades
    125 g
  • de albahaca fresca (solo las hojas)
    1 ramita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 284 kcal / 1188 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 14.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 549.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων