
Συσκευές & Αξεσουάρ
Probiotisk frokost på glas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
løg, hvide halveret100 g
-
valnødder, uden skal30 g
-
udstenede dadler halveret2
-
olivenolie45 g
-
salt2 tsk
-
soyasauce40 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk30 g
-
sesamfrø15 g
-
agavesirup30 g
-
citronsaft20 g
-
vand1230 g
-
chili, tørret i flager10 g
-
spaghetti gerne fuldkorn200 g
-
cikorie skåret i stykker (2 cm)100 g
-
gulerødder skrællet, i tynde skiver i striber100 g
-
avokado skrællet, skåret i tern (1,5 cm)100 g
-
tempeh skåret i tern (1 cm) (se tip)200 g
-
græskarkerner20 g
-
cherrytomater halveret150 g
-
babyspinat, frisk50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
693 kcal /
2898 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
72 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Klassikere
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSvampebolognese med courgette-nudler
Καμία βαθμολογία
Græskartærte
Καμία βαθμολογία
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Καμία βαθμολογία
Spicy aubergine med bulgur
Καμία βαθμολογία
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Καμία βαθμολογία
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Καμία βαθμολογία
Vegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Galette med ost og tofudressing
Καμία βαθμολογία
Quesadillas med chilichutney
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Nachos med bønnehummus og cashewcreme
Καμία βαθμολογία