
Συσκευές & Αξεσουάρ
Probiotisk frokost på glas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
løg, hvide halveret100 g
-
valnødder, uden skal30 g
-
udstenede dadler halveret2
-
olivenolie45 g
-
salt2 tsk
-
soyasauce40 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk30 g
-
sesamfrø15 g
-
agavesirup30 g
-
citronsaft20 g
-
vand1230 g
-
chili, tørret i flager10 g
-
spaghetti gerne fuldkorn200 g
-
cikorie skåret i stykker (2 cm)100 g
-
gulerødder skrællet, i tynde skiver i striber100 g
-
avokado skrællet, skåret i tern (1,5 cm)100 g
-
tempeh skåret i tern (1 cm) (se tip)200 g
-
græskarkerner20 g
-
cherrytomater halveret150 g
-
babyspinat, frisk50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1 mg
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
2898 kJ /
693 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
72 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Klassikere
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetarisk pastasalat med parmesandressing
30 λεπτ.
Artiskok-alfredosauce med pasta
45 λεπτ.
Svampebolognese med courgette-nudler
Καμία βαθμολογία
Græskartærte
Καμία βαθμολογία
Tortilla med courgette og falafler
25ωρ. 30 λεπτ.
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Καμία βαθμολογία
Spicy aubergine med bulgur
Καμία βαθμολογία
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Καμία βαθμολογία
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Καμία βαθμολογία
Vegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Galette med ost og tofudressing
Καμία βαθμολογία