Probiotisk frokost på glas

Probiotisk frokost på glas

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • løg, hvide halveret
    100 g
  • valnødder, uden skal
    30 g
  • udstenede dadler halveret
    2
  • olivenolie
    45 g
  • salt
    2 tsk
  • soyasauce
    40 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    30 g
  • sesamfrø
    15 g
  • agavesirup
    30 g
  • citronsaft
    20 g
  • vand
    1230 g
  • chili, tørret i flager
    10 g
  • spaghetti gerne fuldkorn
    200 g
    200 g farfalle pasta, gerne fuldkorn
  • cikorie skåret i stykker (2 cm)
    100 g
  • gulerødder skrællet, i tynde skiver i striber
    100 g
  • avokado skrællet, skåret i tern (1,5 cm)
    100 g
  • tempeh skåret i tern (1 cm) (se tip)
    200 g
  • græskarkerner
    20 g
  • cherrytomater halveret
    150 g
  • babyspinat, frisk
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 693 kcal / 2898 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων