
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Parmesan and cashew dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
490 g
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
roasted salted cashew nuts150 g
-
canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing1
Διατροφή ανά 50 g
Θερμίδες
153 kcal /
641.9 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
294.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMiso dressing
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Piri-piri sauce
10 λεπτ.
Satay sauce
15 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.
Sauerkraut
168ωρ. 35 λεπτ.
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1ωρ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Black tahini and beetroot hommus
1ωρ. 10 λεπτ.
Corn chips with salsa roja
1ωρ. 20 λεπτ.