Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Parmesan and cashew dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
490 g
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
roasted salted cashew nuts150 g
-
canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 50 g
Νάτριο
294.5 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
641.9 kJ /
153 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSurf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Char siew sauce
10 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Japanese-style dressing
5 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Celery leaf gremolata
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Tomato and onion gravy (South African)
25 λεπτ.