
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)½ tsp
-
water500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
469.5 mg
Πρωτεΐνη
36.6 g
Θερμίδες
1753 kJ /
419 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.8 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spiralize Your Life
28 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Calamares a la Americana
50 min