Συσκευές & Αξεσουάρ
Cranberry and rosemary chutney
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
945 g
Υλικά
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
raw sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only4 sprigs
-
cinnamon quill1
-
whole black peppercorns10
-
fresh bay leaf or dried bay leaf1
-
ground nutmeg plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 945 g
Νάτριο
349.8 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
7843 kJ /
1871 kcal
Λιπαρά
5.7 g
Φυτικές ίνες
30.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
453.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Fresh tomato chutney
10 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Quick herb paste
10 λεπτ.
Yoghurt dressing
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία