Σαλάτα με κόκκινο κραμπί, σύκα και τυρί γκοργκοντζόλα

Σαλάτα με κόκκινο κραμπί, σύκα και τυρί γκοργκοντζόλα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • μήλο σφιχτό, χωρίς τον πυρήνα, κομμένο στα 4
    1
  • κρεμμυδάκι εσαλότ κομμένο στη μέση
    1
  • κόκκινο κραμπί σε κομμάτια
    300 γρ.
  • σύκα, αποξηραμένα σε κομμάτια (3 εκ.)
    30 γρ.
  • σιρόπι σφενδάμου
    10 γρ.
  • λευκό βαλσαμικό ξίδι
    30 γρ.
  • χυμό κράνμπερι
    30 γρ.
  • λάδι κανόλα (κραμβέλαιο)
    40 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.
  • ρόκα
    50 γρ.
  • τυρί γκοργκοντζόλα, γλυκό, μαλακό θρυμματισμένο
    60 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 231 kcal / 969 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων