Raclette-Auflauf

Raclette-Auflauf

4.2 93 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    30 g
  • frische Pilze in Scheiben (ca. 5 mm)
    300 g
  • Öl
    20 g
  • Pellkartoffeln gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
    500 g
  • Zwiebeln gebraten, in Spalten
    100 - 150 g
  • Mais, aus der Dose abgetropft
    80 - 100 g
  • rote Paprika geviertelt
    100 - 150 g
  • Salami in Scheiben, geviertelt
    50 - 100 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
    50 - 100 g
  • Raclettekäse in Stücken (3-4 cm)
    150 - 200 g
  • Sauce Hollandaise
    150 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 760 mg
Πρωτεΐνη 25 g
Θερμίδες 2063 kJ / 493 kcal
Λιπαρά 27 g
Φυτικές ίνες 15.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων