Salada de cevada com pesto de beldroegas e pimentos

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Salada de cevada
  • cebola roxa cortada em fatias largas
    170 g
  • azeite
    20 g
  • cevada perolada
    250 g
  • água
    750 g
  • sal
    1 c. chá de
  • tomilho só as folhas
    1 c. chá de
Pesto de beldroegas
  • pimento (ver dica)
    250 g
  • cebola roxa (100 g aprox.), cortada ao meio na vertical, que caiba no bocal da mandolina
    1
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • beldroegas mais q.b. p/ servir
    140 g
  • caju
    40 g
  • dente de alho
    1
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • vinagre balsâmico
    1 c. chá de

Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1164.5 mg
Πρωτεΐνη 23.1 g
Θερμίδες 2967.5 kJ / 709.2 kcal
Λιπαρά 31.9 g
Φυτικές ίνες 28.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 98 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων