Ragout z soczewicą i burakami

Ragout z soczewicą i burakami

4.4 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • zielonej soczewicy, suszonej
    200 g
  • wrząca woda do namoczenia soczewicy
  • wody
    1000 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki
    80 g
  • czerwonych buraków pokrojonych na kawałki
    400 g
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    15 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    120 g
  • kminu rzymskiego, mielonego
    2 - 3 szczypty
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • pieczarek pokrojonych w plastry
    250 g
  • sosu sojowego jasnego
    20 g
  • ziarna ziela angielskiego
    3
  • liście laurowe, suszone
    2
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 płaska łyżeczka
  • koncentratu pomidorowego
    70 g
  • przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 234 kcal / 984 kJ
Πρωτεΐνη 12.4 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 6.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων